Ga naar London Grammar

London Grammar

London Grammar

vr 01 nov. 2024
Brussels

Deuren open: 18:30

 

Dit najaar strijkt Hannah Reid met haar unieke stemgeluid neer in België. De Engelse indiepopband London Grammar staat op vrijdag 1 november op het podium van Vorst Nationaal in Brussel.

 

Zangeres Hannah Reid en gitarist Dan Rothman leerden elkaar kennen tijdens het studeren op Nottingham University, waar ze samen muziek begonnen schrijven in 2009. Een jaar later maakte multi-instrumentalist Dot Major London Grammar compleet. De studenten zijn inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle en wereldwijd geroemde band. London Grammar heeft een unieke weg afgelegd, waarbij ze optredens voor stadionmassa's speelden en tegelijk toch de beroemdheid ver achter zich lieten. De band verkocht wereldwijd meer dan 3 miljoen albums, maakte twee #1 platen en werden al talloze keren voor een BRIT Award genomineerd.

 

Op 13 september komt London Grammar met een nieuw album voor hun vele fans. In hun vierde album 'The Greatest Love' hebben ze naar eigen zeggen rebels en nieuw zelfvertrouwen gevonden. Het bevat de hartverscheurende teksten en hemelse zang, waar de fans van London Grammar dol op zijn, maar ook momenten van echte vrijheid en feestelijkheid. Hun eerste single van het nieuwe album, "House", zet meteen de toon. Een krachtig upbeat nummer met een compromisloze tekst: "This is my place, my house, my rules." Het nummer gaat over grenzen stellen voor jezelf, wat zangeres Hannah hard heeft moeten leren de afgelopen jaren en enorm belangrijk vindt om mee te geven aan iedereen. London Grammar maakt van Vorst Nationaal their house op vrijdag 1 november en jij bent hoogstpersoonlijk uitgenodigd!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Wil je een evenement bijwonen als VIP of met een groep van 20 personen of meer? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.