Ga naar Anastacia

Anastacia

Anastacia

ma 14 apr. 2025
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

Deuren open: 19:00

 

In 2000 liet Anastacia haar doorbraakalbum 'Not That Kind' op de wereld los. Om deze verjaardag te vieren gaat de legendarische zangeres op tour door Europa en maakt ze ook een stop bij haar Belgische fans. Op maandag 14 april 2025 zal ze de zaal van Ancienne Belgique in Brussel vullen met haar unieke stem!

 

Heel weinig zangeressen hebben een stem die je meteen herkent, maar Anastacia is ongetwijfeld in het bezit van exact zo'n stem. Deze innemende en soulvolle stem gaf haar aan het begin van de jaren 2000 meteen de status van superster. Ze werd de bestverkopende nieuwe vrouwelijke popartiest ter wereld met onder andere multi-platina hits als "I'm Outta Love", "Paid My Dues" en "Left Outside Alone". Anastacia is een echte doorzetter, die steeds blijft evolueren en al haar ervaringen meeneemt in haar muziek.

 

Om haar never-ending evolutie en succesvolle carrière te vieren met haar fans, kondigt ze vandaag een Europese tournée aan. Deze tour, die rond haar album 'Not That Kind' uit 2000 draait, zal extra speciaal worden voor zowel de zangeres als haar fans. Anastacia heeft namelijk nooit een tour gedaan met dit album, dus dit is absoluut een exclusieve kans! Kom meevieren met deze legendarisch pop queen tijdens een nostalgisch optreden op 14 april 2025 in Ancienne Belgique!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.