Ga naar Amelie Lens

Amelie Lens B2B Charlotte de Witte

Amelie Lens B2B Charlotte de Witte

vr 31 jan. 2025
Gent

21:00

Deuren open: 20:30


Charlotte de Witte en Amelie Lens kondigen samen hun grote komst aan naar het podium van Flanders Expo in Gent. Na weken teasen op social media en een verborgen boodschap tijdens hun shows is het nu eindelijk duidelijk wat de twee dj's van plan zijn. En wat ze hebben gepland belooft een once in a lifetime ervaring te worden: op 31 januari en 1 februari 2025 komen de Belgische techno iconen Amelie Lens en Charlotte de Witte, voor de eerste keer ooit, samen voor een unieke back-to-back set.

Dit belooft een ongeëvenaard hoogtepunt te worden in de technowereld. Flanders Expo transformeert opnieuw in de grootste technotempel ooit, met 20.000 ravers per nacht, een spectaculaire visuele productie en de twee leading ladies van onze techno scene. De volledige line-up wordt later bekendgemaakt.

Amelie Lens (EXHALE) heeft de techno scene naar een hoger niveau getild met haar twee record labels, LENSKE en EXHALE, en haar event series. Haar motto is eenvoudig: techno kan voor iedereen zijn! Met haar onvermoeibare passie voor het genre en unieke gebruik van haar eigen vocals, heeft ze de scene geopend voor nieuwe luisteraars, nieuwe fans en nieuwe ravers. Gemeenschap is de drijvende kracht achter alle projecten van Amelie Lens en is het meest zichtbaar via EXHALE. Wereldwijde shows en nu haar eigen solo show, onafhankelijk geproduceerd, weerspiegelen allemaal deze toewijding. Alsook haar succesvolle residentie van drie jaar in Ibiza, die techno naar het eiland bracht door een veilige plek te creëren voor iedereen om hun passie voor muziek te delen. Haar successen zijn goed gedocumenteerd op meerdere covers en een prestigieuze Global Underground City mix. Maar bovenal blijft haar focus op de dansvloer, waar ze altijd was en altijd zal zijn, een raver in hart en nieren.

Charlotte de Witte (KNTXT) is meer dan een dj; ze is een icoon in de elektronische muziekscene met een ongeëvenaarde invloed. Als dj, producer en platenbaas heeft ze zich in een razendsnel tempo gevestigd als een van de meest gewilde artiesten in de industrie. Haar kenmerkende aanpak mixt moeiteloos genres met een intense energie. Sinds haar doorbraak in 2010 heeft de Witte een toegewijde schare fans opgebouwd en is ze van underground ster in België tot wereldwijde sensatie gekatapulteerd. In december 2023 werd ze voor de vierde keer op rij door DJ Mag uitgeroepen tot Werelds Nummer 1 Techno DJ.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    REGULAR ACCESS*
  • COMBI ACCESS*
    Uitverkocht

VIP-Pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

MINIMUMLEEFTIJD
Om toegang te hebben tot het event moet je 18 jaar oud zijn of 18 jaar worden in 2025.

TOEGANKELIJKHEID
Er zijn parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers met een handicap en/of beperkte mobiliteit: neem contact op met flandersexpo@backtoback.be met een kopie van je Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document waarop staat dat je een beperking hebt.

Een aparte laan bij de hoofdingang, een rolstoelplatform en toegankelijke toiletten zijn voorzien in de zaal.

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn – omwille van beperking of ziekte - mensen met dwerggroei, mensen met een visuele beperking, ... kunnen gebruik maken van dit platform.