Ga naar Chase & Status (DJ set)

Alle praktische info vind je hier.

The Warehouse Project Antwerp

The Warehouse Project Antwerp

za 23 nov. 2024
Antwerpen

22:00

Deuren open: 22:00

 

The Warehouse Project, dat zijn wereldwijd geprezen rave parties op industriële locaties, met het allerbeste uit het diverse spectrum van het elektronische muziekgenre. Voor het tweede jaar op rij komt het succesvolle concept naar België, op zaterdag 23 november 2024 in de Waagnatie in Antwerpen. Chase & Status, AHADADREAM, Clipz en many more zorgen voor een topaffiche. The Warehouse Project staat bekend om zijn rauwe energie, unieke sfeer en indrukwekkende line-ups. Geen wonder dat het concept wereldwijd geliefd is bij fans van het elektronische genre.

 

Dit jaar brengt de Belgische editie Chase & Status naar de Waagnatie. Het duo, bestaande uit Saul Milton en Will Kennard, behoren tot de meest succesvolle Britse bands van het laatste decennium. Ze waren de eerste Britse elektronische act die de O2 Arena mocht headlinen, hebben meer dan 2 miljard streams op de teller staan, verkochten wereldwijd meer dan 2,6 miljoen albums en miljoenen tickets en werkten samen met artiesten zoals Dizzee Rascal, Snoop Dogg, Rihanna, Rita Ora en nog veel meer.

 

Naast Chase & Status op de affiche: AHADADREAM. Deze Londense dj en producer staat bekend om zijn energieke sets gevuld met funk, drumroffels en clubknallers.

 

Met Clipz brengt The Warehouse Project de gerenommeerde drum ‘n’ bass producer en dj uit Bristol naar België. Clipz staat bekend om zijn innovatieve producties en energieke sets. Met de hulp van MC Chunky, een veelzijdige MC met roots in de UK bass scene, kan je je verwachten aan een explosieve liveact.

 

Lokale beats komen van DC Noises. De Antwerpenaar speelt een thuismatch in de Waagnatie en dat is zonder twijfel iets om naar uit te kijken. Met zijn veelzijdige sets, gevuld met sfeervolle soundscapes, verovert hij in sneltempo zijn plek in de underground scene.

 

Sicaria zorgt voor female power op de lineup. De Londense dj omschrijft zichzelf als ‘your friendly neighbourhood slayer of decks’. Ze maakt furore met haar diepe, bass-heavy sets, waarin ze invloeden uit dubstep, grime en UK bass naadloos samenbrengt.

 

Special Request B2B ANZ, tot slot, vormen samen een krachtig duo dat genres als jungle, rave en techno moeiteloos verweeft in hun sets. Special Request’s rauwe, breakbeat-gedreven stijl en ANZ’s futuristische en grensverleggende aanpak zorgen voor een unieke en energieke ervaring op de dansvloer.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    Regular Ticket*

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Alle praktische info vind je hier