Skip to main content
Homepage
NL
Log in/Registreer

Harry Style

Harry Styles: Love On Tour 2023, Festivalpark Werchter | 24 Juni 2023

Harry Styles’ Love On Tour houdt op zaterdag 24 juni halt in het Festivalpark in Werchter. Wet Leg is er bij als special guest. Alle praktische en mobiliteitsinfo hebben we op deze pagina voor jullie verzameld.

Frequently Asked Questions

Ja, je kan een refund aanvragen vanaf donderdag 29 juni 2023 om 11u tot en met donderdag 13 juli 2023 om 23u59 via dit terugbetalingsformulier. Bezoekers van buiten de EU kunnen de aanvraag doen vanaf maandag 10 juli 2023 om 11u tot en met donderdag 13 juli 2023 om 23u59. Als deze periode is verstreken, worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.

De terugbetaling gebeurt uiterlijk een maand na de aanvraag. Voor een terugbetaling wordt een administratieve kost van 1 Coin aangerekend. Om een terugbetaling aan te vragen dien je je te registeren.

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk, maar kan gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden bij de infostand verzameld. Zelf iets gevonden? Breng het binnen bij de infostand.

Onze dienst lost & found is tot donderdag 6 juli bereikbaar via lostandfound@rockwerchter.be

Op vrijdag 7 juli worden alle nog niet opgehaalde voorwerpen overgemaakt aan de gemeente Rotselaar, bereikbaar via verlorenvoorwerpen@rotselaar.be.

Samen met vroedvrouw Hanne leveren we extra inspanningen om borstvoedende moeders wat meer comfort te bieden in het Festivalpark. Geef je borstvoeding en wil je graag afkolven op het festivalterrein, dan kan dat in een speciaal daarvoor voorziene tent. The Milk Factory bevindt zich aan North West Walls.

In de The Milk Factory tent zijn alle voorzieningen aanwezig om discreet te kunnen afkolven, nadien je kolftoestel te reinigen en het kolfmateriaal veilig op te bergen in een kluisje. De afgekolfde melk kan tot het einde van de festivaldag bewaard worden in de koelkast van de kolfbar en moet ‘s avonds opgehaald worden. Zelf meebrengen: afkolftoestel, zakjes, flesjes, etc.

Samen met Inter levert Live Nation extra inspanningen om het concert toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. We schenken hierbij bijzondere aandacht aan de toegankelijkheid van het festivalterrein en zijn omgeving.

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap.
  • Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
  • Er is bij de Main Stage een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Voor toegang tot het platform aan de Main Stage dienen specifieke tickets te worden aangekocht. Lees meer hierover bij tickets.
  • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Voor gebruik van de ADL-parking dien je in voorverkoop een parkeerticket aan te schaffen. Gelieve de voorbehouden parkeerplaats vooraf aan te vragen (de plaatsen zijn beperkt) via onderstaande formulier. Inter brengt je op de hoogte van het verdere verloop.
  • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het formulier onder, aan te vragen.
  • Tijdens het concert kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelplatform.
  • Voor mensen met een hoorapparaat wordt er een ringleiding voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten maar assistentiehonden (en die in opleiding) mogen uiteraard wel mee. Zorg wel dat je een attest kan voorleggen en dat de hond herkenbaar is.

Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Dan kan je dit inschrijvingsformulier van Inter invullen om dergelijke faciliteiten aan te vragen (dit kan tot vrijdag 26 mei 2023).

Voor bijkomende vragen kan je terecht op HarryStyles@inter.vlaanderen

Kleine eenvoudige toestellen zonder afneembare lens en smartphones zijn welkom. Professionele geluids-, film-, video-, en fotoapparatuur zijn niet toegelaten evenals accessoires zoals statieven, tripods, selfiesticks, Gopro-mounts, etc.

Ja, plooistoeltjes met een maximale hoogte van 50cm zijn toegelaten in het Festivalpark. (Voorbeeld).

Heen en weer

Kom jij naar Harry Styles in het Festivalpark van Werchter? Hou alvast rekening met enkele aandachtspunten:

  • De deuren van het Festivalpark openen pas om 16u.
  • Er geldt een parkeer- en stilstaanverbod op alle wegen in de buurt van het Festivalpark. De politie zal boetes uitschrijven van 68 euro per overtreding. Afzetten en ophalen kan enkel aan het station van Leuven (P1).
  • We hebben gezorgd voor heel wat zorgeloze, comfortabele en snelle auto-alternatieven. Vermijd filestress en kies voor één van de andere oplossingen.

Kom je toch met de auto, dan is het noodzakelijk om vooraf een parkingticket te kopen. Zonder parkingticket geraak je niet in de buurt van het festivalterrein met de auto of de moto. Bereid je bezoek aan het Festivalpark dus goed voor!

We raden aan om met het openbaar vervoer heen en weer te reizen naar het festival. Reis met de trein naar Leuven. Vanaf station Leuven rij je dankzij pendelbussen van De Lijn snel en veilig door naar Werchter.


Na afloop van het concert worden er geen nachttreinen ingelegd. Er zijn immers tot laat op de avond voldoende reguliere treinen die vertrekken naar verschillende bestemmingen vanuit station Leuven. Alle info vind je via de website van de NMBS.

Tussen het station van Leuven en het festivalterrein van Werchter wordt door De Lijn een snelle, doorlopende busdienst voorzien. De bussen rijden doorlopend heen en weer vanaf 13 uur tot na afloop van het concert.
 

Een dagpas van De Lijn, waar mee je heen- en weer kan reizen van Leuven naar het festivalpark, koop je via SMS, via de app, de website of de ticketautomaten van De Lijn. Een dagpas kost 7,5 euro. Wie opteert voor SMS ticketing betaalt ook 0,15 euro operatorkost. We raden je aan je kaartje voor de bus op voorhand aan te kopen. Abonnementen of andere vervoerbewijzen zijn niet geldig op de pendelbussen. Alle info vind je hier: https://www.delijn.be/nl/tickets/

Woon je in de regio? Het groenste en gezondste vervoermiddel naar het Werchter is de fiets! Eventuele files richting Werchter ben je op de fiets altijd te snel af. Er zijn heel wat aangename fietsroutes tot aan het festival, uit de richting van Leuven, Mechelen, Heist-op-den-Berg en Aarschot.

Aan het festivalpark kan je je fiets gratis stallen in 1 van de 3 permanent bemande fietsenstallingen:


Fietsenstalling BLAUW (kant Haacht), aan Scharent
Fietsenstalling ROZE (kant Rotselaar), aan de Provinciebaan
Fietsenstalling GROEN (kant Werchter-dorp), vlakbij de brug van Werchter

Wil je graag met de fiets naar Werchter komen, maar is de afstand tot het festival net iets te groot? Kies dan voor park & bike. Neem je fiets mee in/op de wagen en parkeer op één van de gratis parkings op afstand, vandaar vervolg je de reis met de fiets. Ter plaatse stal je deze in één van de bewaakte stallingen aan het festivalterrein. 

Je vindt een P+B-parking in elk van de 3 gemeenten rond het Festivalpark, op maximaal 15 minuten fietsen van de dichtstbijzijnde fietsenstalling. De exacte locaties kan je raadplegen via deze links:

Koop je parkingticket nu al via Ticketmaster en garandeer je van een plekje op een van de parkings rondom het Festivalpark. Rond het Festivalpark liggen, verspreid over 3 zones, diverse parkings.

(UITVERKOCHT) Zone BLAUW: meest aangewezen zone vanaf de E19 uit de richting van Gent, Brussel & Antwerpen

(UITVERKOCHT) Zone ROZE: meest aangewezen zone vanaf de E314 komende van Brussel,  Leuven of Frankrijk

Zone GROEN: meest aangewezen zone vanaf de E314 komende van Limburg, Wallonië of Nederland

Een parkingticket kost 25 euro. Zonder geldig parkingticket heb je geen toegang tot de parkings. Het is NIET meer mogelijk om bij het oprijden van de parking ter plaatse te betalen. Bestel tijdig jouw parkingticket voor de parking van je voorkeur via ticketmaster.be.

Belangrijk: gebruik je GPS niet, maar scan de QR-code (Waze & Google Maps) op je parkingticket voor de aanbevolen route naar jouw parking.

⚠️ Alcohol in het verkeer is een no go. Wie rijdt, drinkt niet. Reis je samen met vrienden met de auto, kies dan vooraf een BOB. Meer: www.bob.be

Harry Styles Werchter - Parking areas

Er is geen Kiss en Ride in de buurt van het festival. Wil je je laten afzetten en ophalen? Dan spreek je best af aan het station van Leuven. Heen en weer naar Werchter reis je veilig en snel met de pendelbus van De Lijn.

Het parkeer- en stilstaanverbod rond Werchter wordt strikt gehandhaafd. Hou er rekening mee dat de politie streng zal optreden en tot het uitschrijven van boetes van 68 euro kan overgaan.

In en rond Werchter geldt er een parkeer- en stilstaanverbod. Taxi’s zullen oplijnen aan het station van Leuven.

Reis vanaf 19 euro comfortabel met één van de event-shuttle bussen van Keolis vanuit 50 opstapplaatsen en reis zonder zorgen van en naar het concert. De opstapplaatsen liggen verspreid over het hele land. Het opstapuur varieert volgens afstand. De aankomst in Werchter is voorzien om 16u30. Het aantal tickets is beperkt. Ontdek de opstapplaatsen via deze link. Alle shuttle bussen zijn uitverkocht. 

In het festivalpark

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk, maar kan gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden bij de infostand verzameld. Zelf iets gevonden? Breng het binnen bij de infostand.

Onze dienst lost & found is tot donderdag 6 juli bereikbaar via lostandfound@rockwerchter.be

Op vrijdag 7 juli worden alle nog niet opgehaalde voorwerpen overgemaakt aan de gemeente Rotselaar, bereikbaar via verlorenvoorwerpen@rotselaar.be.

Als je in het bezit bent van een ticket type ‘Pods’ dan heb je toegang tot één van de drie zones vooraan; Bishopsgate, Jonny’s Place of Hollywood. Na de ticketscan krijg je polsbandje voor de betreffende zone. Ook tickethouders front circle krijgen een apart bandje. Zonder polsbandje dat je na ticketscan krijgt, heb je geen toegang tot deze zones.

Al vele jaren is het aanbod eten en dranken in het Festivalpark erg uitgebreid en vooral zeer gevarieerd. Er is voor elk wat wils. Er zijn gezonde salades, lekkere pasta’s, oosterse schotels, pizza, premium burgers, knapperige belegde broodjes, wraps, wok, gezonde smoothies, fruit en meer. Er is vegetarisch en glutenvrij. Aan de drankstanden - verspreid over het hele festivalterrein - worden bier en frisdranken geschonken. Gespecialiseerde standen bieden ook koffie, melk, fruitsappen en wijn aan.  Je betaalt cashless aan de drank- en eetstanden met Coins. In elke foodstand is een allergenenkaart aanwezig.

Good to know: Omdat we het belangrijk vinden dat concertgangers voldoende water drinken, is 1 Coin goed voor 50cl Spa Reine. Bij warm weer raden we trouwens aan extra veel water te consumeren. Er is altijd gratis drinkwater verkrijgbaar in het Festivalpark. Kraantjes met drinkwater bevinden zich aan alle sanitaire blokken.

Alcoholische dranken mogen niet geschonken, aangeboden of verkocht worden aan jongeren onder de 16 jaar. Dat stelt de wet en die wordt in Werchter gerespecteerd. Ben je ouder dan 16, weet dan dat je geen alcoholische drankjes mag kopen voor of aanbieden aan min 16-jarigen. Voor dranken die meer dan 1,2% gedistilleerde alcohol bevatten (bv. cocktails, gin-tonic, etc.) ligt de grens op 18 jaar.

In het Festivalpark betalen we drank en eten cashless (zie verder 'Cashless' voor meer info) met Coins. Bij de ingang zal je een (lege) betaalkaart ontvangen. Daar kan je Coins opladen waarmee je kan betalen in het Festivalpark. Coins kan je opladen op je kaart aan de top-up kassa’s of via een QR-code op de kaart die je met de smartphone scant. Eén Coin kost 3,50 euro.

De veiligheid van concertbezoekers, van artiesten en hun crew, van medewerkers en buurtbewoners is altijd onze allerhoogste prioriteit. We hebben een stevig veiligheidsbeleid. In aanloop naar de festivals en andere events in Werchter vergaderen we regelmatig met lokale en federale politie, met lokale en provinciale overheden. Ook tijdens het concert is er permanent overleg. Een hele set aan maatregelen is van kracht. Meer info en een lijst met verboden voorwerpen vind je hier.

Ook belangrijk:

  • Vuurtjes maken is strikt verboden in het Festivalpark
  • Door het betreden van het Festivalpark stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van consumenten of het bestrijden van misdrijven/misdaden
  • Door het betreden van het terrein verklaar je akkoord te zijn met de verkoopsvoorwaarden van het festival
  • Huisdieren zijn niet toegelaten. Er wordt echter wel een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden (al dan niet in opleiding) voor personen met een beperking.

Denk groen. Hou het Festivalpark proper. We zetten extra in op sorteren. Dank om afval meteen in de juiste vuilbak te droppen. Er zijn meer vuilbakken dan ooit.  Wie 15 RPET bekers of RPET flesjes inlevert bij een recycle/returnstand, krijgt een free Coin in ruil.

Wil je meer weten over alle sustainable initiatieven die de organisator neemt? Lees daarover alles en meer hier.

Officiële merchandising van Harry Styles is beschikbaar in het Festivalpark. Ook op The Hive, enkel toegankelijk voor wie geparkeerd staat in zone blauw of met pendelbus van De Lijn naar Werchter komt, is er een grote merchandisingstand van Harry Styles. Koop geen artist merch via straatverkopers.

Wie persoonlijke spullen veilig achter slot en grendel wenst te bewaren, kan onze lockers gebruiken. De lockers bevinden zich zowel binnen in het Festivalpark als buiten het Festivalterrein, aan de hoofdingang. Voor het gebruik van de lockers wordt geen waarborg gevraagd.

De volgende formaten zijn beschikbaar:

·       Small (15x30x40cm) - huurprijs €6/dag

·    Large (50x30x45cm) - huurprijs €9/dag

Lockers kunnen doorlopend online gereserveerd worden via deze pagina. Daarnaast kan je ook ter plaatse nog een locker huren (zolang de voorraad strekt).

Tijdens de openingstijden van het Festivalpark kan je steeds bij je bezittingen. Alle kastjes dienen 30 minuten na sluiting van het Festivalpark leeggehaald te zijn.

Voor meer info over de lockers kan je terecht op eventreservations@mobilelocker.eu

In het Festivalpark staan honderden vacuümtoiletten - met porseleinen pot - en urinoirs ter beschikking in de verschillende sanitaire blokken. Het gebruik van de toiletten is gratis. Plassen tegen omheiningen of standen is niet netjes. Dat doe je dus niet.

Voor kleine en grote zorgen staat het Rode Kruis paraat in het Festivalpark! De hulpposten zijn duidelijk aangegeven. Er is ook permanentie van het MUG-team van Leuven.

We willen dat onze festivals en concerten een veilige plek zijn waar iedereen zich welkom en comfortabel voelt. Een plek zijn waar niemand wordt blootgesteld aan discriminatie, kritiek of intimidatie. Elkeen moet zichzelf kunnen zijn. In het Festivalpark is iedereen welkom ongeacht geslacht, gender, geaardheid, cultuur, religie, etniciteit of beperking.  Wij engageren ons dat onze festivals en concerten voor iedereen gezond en veilig verlopen. 

Onze medewerkers zijn gebrieft zodat ze nog waakzamer zijn en gepast kunnen reageren waar nodig. Specialisten in verschillende domeinen staan ons bij, concertbezoekers kunnen terecht bij een vertrouwenspersoon indien nodig. De We Care A Lot hotline is 24/7 bemand tijdens het concert. Een Whatsappberichtje naar +32 478 51 15 79 is een rechtstreekse lijn naar snelle hulp.

Op de straat, bij de ingang en in het Festivalpark vind je lichtkranten waarop voortdurend praktische informatie verschijnt. Werp geregeld een blik op de lichtkranten en blijf op de hoogte van belangrijke mededelingen.  

Al jaren besteden we bijzondere aandacht aan de oren van iedereen in het Festivalpark. Wij zijn ons bewust van de risico's op gehoorschade die té luide muziek of er té lang naar luisteren met zich meebrengt. Dankzij de beste installaties is het geluid dat uit de boxen schalt niet enkel van een aanvaardbaar niveau maar ook van prima kwaliteit.

De wettelijke normen, die sinds 1 januari 2013 gelden, worden al sinds 2011 in Werchter toegepast. De maximale geluidsdrempel is vastgelegd op een gemiddelde van 100 dB(A) over 60 min, gemeten aan de mengtafel. Deze normen worden strikt gerespecteerd. De wet stelt ook dat oordoppen ter beschikking van de bezoekers moeten worden gesteld. Dat doen we al jaren in Werchter. Oordopjes zijn verkrijgbaar via onze infostand.

Bij het podium worden constructies opgebouwd om het comfort en de veiligheid van de festivalganger te verhogen. De veiligheidsgangen bestaan uit een stevige constructie van “freestanding-barriers” die de veiligheidsmensen en hulpverleners toelaten om vrij ver in het publiek eventuele evacuaties of interventies uit te voeren. De barriers vangen ook een deel van de voor- en zijwaartse druk van het publiek op. Voor het podium aan de Main Stage wordt een stevige vloer aangebracht. Grote videoschermen sieren beide zijkanten van het podium zodat wie wat verder staat ten volle kan meegenieten van wat er zich op het podium afspeelt. Zoals op elk groot festival of concert in Europa geldt er in Werchter een verbod op crowdsurfen. Een festival zonder crowdsurfen is een pak aangenamer en veiliger voor iedereen.

Onze medewerkers van de infostand staan klaar om je steeds met raad en daad te helpen. Er is een infopunt in het Festivalpark en een tweede buiten het festivalterrein, op de brug van Werchter.

Tickets

Een wachtlijst is geopend voor wie nog geen ticket kon bemachtigen. Indien tickets opnieuw beschikbaar komen, krijg je een melding volgens het first come, first served principe.

Klik nooit zomaar blindelings door naar de eerste website die je zoekmachine weergeeft! De kans bestaat dat je dan op een veilingsite of doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het concert zullen geven. Heb je toch via zulke site een ticket gekocht? Neem eerst en vooral contact op met de doorverkoopsite. In sommige gevallen betaalt de site je het verschil met de oorspronkelijke prijs van het ticket terug. Als dat niet het geval is, kan je juridische stappen ondernemen bij een civiele rechtbank. Meld de doorverkoop steeds bij de Economische Inspectie via meldpunt.belgie.be.

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster staan online tot je dienst. Een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen vind je in de Ticketmaster FAQ.

Ben je houder van een ticket met daarop een andere naam dan de jouwe? De naam van de ticketkoper wordt op het ticket afgedrukt. Indien het ticket regulier is aangekocht, mag je geen problemen ondervinden.

Opgelet! Koop geen tickets via veilingsites of tweedehandsticketsites. Tickets waarvan wordt vastgesteld dat deze opnieuw te koop worden aangeboden aan een exuberante prijs, zullen op de zwarte lijst terechtkomen en geven bijgevolg geen toegang tot het concert.

Om illegale doorverkoop en fraude te voorkomen, zullen je tickets pas een paar dagen voor de show beschikbaar zijn in de Ticketmaster App (of in je account).

Er is in België een wettelijk kader dat de structurele doorverkoop van tickets aan banden legt. Desondanks tiert de handel in concerttickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt gekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het concert geweigerd worden. Lees meer hierover via FOD Economie.

Er zijn drie verschillende tickets; general admission ticket, Front Circle ticket en tickets in één van de pods voor het podium.

Plattegrond HS

Als je in het bezit bent van een ticket type ‘Pods’ dan heb je toegang tot slechts één van de drie zones vooraan; Bishopsgate, Jonny’s Place of Hollywood. Bij aankoop zal je een van deze zones moeten kiezen, deze kunnen nadien niet meer gewijzigd worden.

Bezoekers die om welke reden dan ook hun ticket wensen te verkopen, kunnen hun ticket aanbieden op Ticketmaster Resale, het officieel en veilig doorverkoopkanaal. Je vindt hier meer details over hoe je jouw tickets kan doorverkopen.

Ben jij nog op zoek naar ticket? Via deze link kan je kijken of er momenteel tickets beschikbaar zijn via Resale. De beschikbaarheid kan veranderen. Check de pagina regelmatig voor updates.

Cashless

In het festivalpark betaal je veilig en efficiënt met digitale Coins. Bij de ingang zal je een (lege) betaalkaart ontvangen. Daar kan je Coins op inladen waarmee je kan betalen in het Festivalpark. Eén coin kost 3,50 euro. Er zijn enkele manieren om Coins op de betaalkaart in te laden.

  • Aan de top-up kassa’s: ga langs aan één van de kassa’s en geef aan hoeveel Coins je wil opladen. Na betaling worden de Coins op de kaart ingelezen. Betalen aan de kassa’s kan met elke bankkaart alsook met de courante betaal-apps.
  • QR-code: op de kaart staat een QR-code. Scan deze in met je smartphone, volg de instructies en binnen enkele klikken koop je Coins aan.

Eens je Coins op je kaart staan hebt, is betalen aan de bars en foodstanden een fluitje van een cent. Afrekenen doe je door de kaart te swipen aan een lezer.

Ja, je kan een refund aanvragen vanaf donderdag 29 juni 2023 om 11u tot en met donderdag 13 juli 2023 om 23u59 via dit terugbetalingsformulier. Als deze periode is verstreken, worden er geen terugbetalingen meer verwerkt. De terugbetaling gebeurt uiterlijk een maand na de aanvraag. Voor een terugbetaling wordt een administratieve kost van 1 Coin aangerekend. Om een terugbetaling aan te vragen dien je je te registeren.

Je kan je saldo Coins makkelijk checken bij de bars en foodstanden en de kassa’s. Heb je je Coins via de QR-code aangekocht en ben je dus een geregistreerd gebruiker? Dan kan je via dezelfde weg het saldo Coins opvragen alsook een overzicht van je bestellingen consulteren.

Heb je je geregistreerd als gebruiker door Coins op je kaart of bandje in te laden via de QR-code? Aan de helpdesk kan de kaart van een geregistreerd gebruiker geblokkeerd worden. Na controle van je ID en ticket kan je dus een nieuwe kaart krijgen, waarop je saldo werd ingeladen.

Heb je Coins gekocht aan de ‘top-up’ kassa en ben je een niet-geregistreerde gebruiker? Dan zijn zowel de kaart en de Coins die er op staan verloren en kunnen wij niet tot het overzetten van je saldo overgaan.

Ervaar je problemen, bijvoorbeeld met het herladen? Dan helpen we je graag aan één van onze cashless helpdesks in het Festivalpark. Het team is tijdens het festival ook bereikbaar via cashless@livenation.be #atyourservice

In het Festivalpark kan aan elke bar en aan alle foodstanden betaald worden met de Coins op je kaart. Coins kunnen niet gebruikt worden voor betalingen aan de merchandise-standen, noch voor betalingen buiten het Festivalpark aan de diverse standen op straat.

Als je Coins op je kaart hebt ingeladen door je QR-code te scannen, ben je nog niet geregistreerd als gebruiker. Na registratie via deze link, is je kaart gelinkt aan je persoon. Ook als je je Coins aan één van de ‘Kassa’-standen hebt opgeladen, kan je jezelf nog registreren via deze link.

Als geregistreerd gebruiker ben je beter beschermd tegen verlies van je kaart (en dus je Coins), want na controle van je ID en ticket kan je je saldo aan ‘verloren’ Coins op een nieuwe kaart laten inladen.

 

Ja. Enkele bijkomende tips:

  • Deel geen foto’s van je QR-code op sociale media.
  • Registreer je als gebruiker via deze link. Als geregistreerd gebruiker ben je beter beschermd tegen verlies van je kaart/polsbandje (en dus je Coins), want na controle van je ID en ticket kan je je saldo aan ‘verloren’ Coins op een nieuwe kaart/polsbandje laten inladen.

De cashless kaart is gekoppeld aan een specifiek festival of concert en kan bijgevolg niet gebruikt worden op andere festivals of concerten die plaatsvinden in het Festivalpark. Coins kunnen ook niet overgezet worden naar een volgend jaar. Je kan voor niet-gespendeerde Coins een terugbetaling aanvragen.