Ga naar STONE

STONE

STONE

wo 02 okt. 2024
Antwerpen

Trix | Antwerpen

Deuren open: 19:30


Het gaat steenhard voor de band STONE uit Liverpool. Volgende maand brengen ze hun eerste album uit en staan ze op de mainstage van Rock Werchter. Maar vandaag kondigen ze al een Europese tour aan, inclusief een stop in hun geliefde België. Op woensdag 2 oktober geven ze alles op het podium van Trix in Antwerpen!

De fundering voor de band werd 9 jaar geleden al gelegd, toen zanger Fin Power gitarist Elliot Gill hoorde spelen en hem bijna verplichte om in zijn band te komen. Later maakten ook drummer Alex Smith en bassiste Sarah Surridge STONE compleet. Het belangrijkste doel van de band is altijd het creëren van een community voor hun fans geweest. Mensen moeten zich kunnen vinden in hun lyrics en helemaal los kunnen gaan op hun concerten.

“A lot of the experiences that I’ve had personally I know echo the experiences of a lot of the kids who come to our gigs and go fucking nuts.” - Drummer Alex Smith

De muziek van STONE verkent op avontuurlijke wijze een rijkdom aan alternatieve genres en beweegt zich van venijnige post-punk poëzie tot zweverige indie-anthems, samen met een hip-hop onderstroom en een pittig, anarchistisch randje. Op 12 juli brengt STONE hun eerste album 'Fear Life for a Lifetime' uit. Het album vertelt een coming-of-age verhaal en helpt fans om zich te navigeren door de tumultueuze ervaringen van de jonge volwassenheid. Als je ooit het gevoel hebt gehad dat je er niet bij hoort, dan verwelkomt STONE jou met veel gastvrijheid in hun knotsgekke gemeenschap. En ook op woensdag 2 oktober in Trix staan hun deuren wagenwijd open voor jou!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement