Ga naar Benson Boone

Benson Boone

Benson Boone

za 02 nov. 2024
Brussels

Forest National | Brussels

Deuren open: 18:30

 

Er gebeuren "Beautiful Things" voor Benson Boone, want nog geen twee maanden na zijn hopeloos uitverkochte show in Trix, mag hij al een nieuw concert op Belgische bodem aankondigen. Op zaterdag 2 november staat de Amerikaanse singer-songwriter namelijk in Vorst Nationaal in Brussel! 

 

Zijn show in Trix was letterlijk binnen de minuut uitverkocht. De keuze om snel nog eens terug te keren naar België, en deze keer in een veel grotere zaal, was dus snel gemaakt voor de talentvolle 22-jarige zanger.

 

De liedjes van Benson Boone lijken recht uit zijn persoonlijke dagboek te komen. Met zijn intieme teksten en fragiele stem laat hij fans diep in zijn ziel kijken. Zijn geprezen debuut-EP 'Walk Me Home…', met hits als "In The Stars" en "GHOST TOWN", bleek dan ook meteen een schot in de roos. Met noteringen in de Billboard Hot 100 en een erkenning als MTV’s Global PUSH Artist is Benson Boone heel goed bezig! Recent bracht hij ook zijn langverwachte debuutalbum 'Fireworks & Rollerblades' uit, met knallers van hits als "Beautiful Things', "Slow It Down" en "Cry". Benson Boone is van plan om meer harten te raken dan ooit tevoren. Ben jij ook klaar om binnen te stappen in zijn intieme wereld op zaterdag 2 november in Vorst Nationaal?

 

Voor meer updates over Benson Boone, schrijf je hier in op zijn mailinglijst.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.