Ga naar Slimane

Slimane World Tour

Slimane World Tour

za 01 feb. 2025
Antwerpen

 

Vorig weekend stond Slimane nog te schitteren op het podium van het Eurovisiesongfestival en vandaag kondigt de Franse zanger al een wereldtournee aan, inclusief een stop in België! Op zaterdag 1 februari 2025 kan je gaan genieten van zijn indrukwekkende stem in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen tijdens een intiem concert.

 

Het begon allemaal in 2016 voor Slimane, toen hij de overwinning binnenhaalde tijdens talentenjacht 'The Voice' in Frankrijk. En of hij the voice heeft, daar twijfelt niemand nog aan. Met meer dan twee miljoen verkochte albums, meer dan een miljoen concertgangers, vijf NRJ Music Awards en bijna twee miljard streams is hij klaar om de wereld te veroveren! Van het spelen in kleine pianobarretjes in Parijs tot het vullen van grote zalen en arena's. Het verhaal van Slimane is er eentje van volharding, talent en passie. Met zijn prachtige en breekbare stem wint hij alle harten voor zich en creëert hij steeds een emotionele band met zijn publiek.

 

Slimane verdedigde dit jaar de eer van zijn land Frankrijk op het Eurovisiesongfestival in Zweden en deed dat met glans! Met zijn kwetsbaar mooie nummer "Mon amour" behaalde hij de vierde plek in Malmö vorig weekend. Kom zelf ontdekken hoe Slimane je helemaal inpakt met zijn stem op zaterdag 1 februari 2025 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement