Ga naar Joshua Bassett

Het concert van Joshua Bassett in La Madeleine in Brussel, voorzien op 25 september 2024, wordt verplaatst naar 21 januari 2025. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd per mail.

Joshua Bassett: The Golden Years Tour

Joshua Bassett: The Golden Years Tour

di 21 jan. 2025
Brussels

La Madeleine | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00


Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award op de kast staan dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’ en binnenkort brengt hij zijn debuutalbum uit. Dat komt hij live aan je voorstellen tijdens 'The Golden Years Tour' in La Madeleine in Brussel.

Joshua Bassett is een getalenteerd muzikant, songwriter, acteur en multi-instrumentalist. Na rollen in de series ‘Lethal Weapon’, ‘Stuck in the Middle’ en ‘Grey’s Anatomy’, kwam zijn echte doorbraak er als Ricky Bowen in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In deze Disney+-serie acteerde hij niet enkel aan de zijde van Olivia Rodrigo, ze schreven ook samen muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, met bijhorende tour!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement