Ga naar Ms. Lauryn Hill & The Fugees

Ms. Lauryn Hill & The Fugees – The Celebration Continues

Ms. Lauryn Hill & The Fugees – The Celebration Continues

wo 23 okt. 2024
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

Ready or Not? Dit najaar komen Ms. Lauryn Hill & The Fugees naar België! Op woensdag 23 oktober staan ze op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen. En het wordt extra gezellig, want Ms. Lauryn Hill neemt haar zoon YG Marley mee als special guest!

 

Met vijf Grammy beeldjes op haar kast en de reputatie van meest opmerkelijke hiphop-, R&B- en stijlicoon aller tijden heeft Ms. Lauryn Hill haar stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Samen met rappers Wyclef Jean en Pras Michel, als hiphop trio The Fugees, heeft ze ook heel wat potten gebroken. Hun album ‘The Score’ uit 1996, met hits als “Ready or Not” en “Killing Me Softly With His Song”, stond bovenaan de Billboard 200, haalde 7 keer Platinum en werd als 2de hiphop album ooit genomineerd voor een Grammy Award. Zowel solo als in groep is Ms. Lauryn Hill een icoon binnen de muziekwereld!

 

Vorig jaar mocht het iconische album ‘The Miseducation of Ms. Lauryn Hill’, met wereldhit “Doo Wop (That Thing)”, 25 kaarsjes uitblazen. Voor deze speciale gelegenheid herenigde Ms. Lauryn Hill opnieuw met The Fugees en trokken ze samen de baan op met 'The Miseducation Anniversary Tour'. Gelukkig voor de Belgische fans zijn Ms. Lauryn Hill & The Fugees nog niet uitgefeest! Met ‘The Celebration Continues’ trekken de hiphop iconen nog langs een pak extra steden, inclusief Antwerpen. Mis dit nu al legendarische concert op 23 oktober in het Sportpaleis niet!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    Mastercard Preferred
  • General onsale*

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.