Ga naar Whispering Sons

Whispering Sons

Whispering Sons

do 20 feb. 2025
Gent

De Vooruit | Gent

 

Nog dit jaar staat er een drukgevulde festivalzomer en een Europese tour op de agenda van Whispering Sons en op dat elan gaat de Belgische postpunkband gewoon verder in 2025. Op donderdag 20 februari 2025 komt het vijftal naar De Vooruit in Gent.

 

De voorbije jaren heeft Whispering Sons langzaam maar zeker de grenzen van zijn eigen sound verlegd en overschreden. Terwijl debuutalbum 'Image' (2018) theatraal en groots was, richtte opvolger 'Several Others' (2021) zich meer op de sterkste kant van de band: pure, pretentieloze intensiteit. Na de release van 'Several Others' werkte de band twee jaar aan een nieuw album, dat eerder dit jaar verscheen. 'The Great Calm' is vrolijker en speelser, maar behoudt het Whispering Sons-DNA van duisternis en rauwe energie en emotie. Na een optreden op Rock Werchter volgende week en een Europese tour in het najaar, brengt Whispering Sons zijn verwoestende energie volgend jaar naar De Vooruit. Niet te missen!

 

Dit concert is een coproductie tussen Live Nation, Democrazy en VIERNULVIER.

 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

De zalen zijn toegankelijk. Wel kan je het best telefonisch reserveren bij het Bespreekbureau (T. 09 267 28 28) en dit melden bij je reservatie. Dan zorgen we voor een goed bereikbare plaats en een medewerker die je naar je plaats begeleidt.