Ga naar Papa Roach

Papa Roach

Papa Roach

ma 03 feb. 2025
Brussels

Forest National | Brussels

20:00

Deuren open: 18:30


"Cut my life into pieces. This is my last resort." Deze legendarische lyrics kan je binnenkort live komen meeschreeuwen, want Papa Roach komt naar België! Op maandag 3 februari 2025 breekt de Amerikaanse rockband het podium van Vorst Nationaal in Brussel helemaal af.

Papa Roach werd in de jaren 90 in high school opgericht door zanger Jacoby Shaddix. De bandnaam is een samenstelling van de bijnamen van de zanger zijn grootvaders, die ook muzikanten waren. Sinds hun high school days heeft de band onder andere al tien studioalbums uitgebracht, twaalf nummer 1-hits gescoord en twee Grammy nominaties op zak. Papa Roach was én blijft ook vandaag nog de leider in alternatieve hardrockmuziek.

Hun tweede album 'Infest', dat hun grote doorbraak betekende, mag volgend jaar 25 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren trekt de band in 2025 op tour met een grootse productie. De show wordt een reis door de hele Papa Roach catalogus en zal hun album 'Infest', met het iconische nummer "Last Resort", extra in de kijker zetten. Smeer je stembanden al maar in en kom op 3 februari 2025 meevieren in Vorst Nationaal!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.