Ga naar Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter: Short n’ Sweet Tour

Sabrina Carpenter: Short n’ Sweet Tour

za 22 mrt. 2025
Brussels

ING Arena | Brussels

Deuren open: 18:30

 

She’s going on tour, ‘cause she’s a singer! Sabrina Carpenter, dé popsensatie van het moment, komt met haar Short n’ Sweet Tour naar België! Op zaterdag 22 maart 2025 is ING Arena in Brussel the place to be voor een shot "Espresso" en een hoop andere hits.

 

Het Amerikaanse multitalent Sabrina Carpenter verovert de wereld als zangeres, songwriter, actrice en stijlicoon. Ze begon haar carrière als actrice in onder andere de Disney Channel-serie ‘Girl Meets World’. Al snel richtte ze zich ook op muziek, met de release van haar eerste single “Can’t Blame a Girl for Trying” in 2014. Haar grote muzikale doorbraak kwam er met het album ‘emails I can’t send’ uit 2022. Intussen scoort ze hit na hit met nummers zoals “Espresso” en “Please Please Please”, beiden niet meer weg te denken op social media. Ze stond pas nog voor een volle weide op Glastonbury en vult de ene concertzaal na de andere. Op 23 augustus verschijnt haar nieuwe album ‘Short n’ Sweet’, met bijhorende tour. Well, I have a fun idea, babe... Let’s go to ING Arena!

 

Sabrina Carpenter gaat een samenwerking aan met PLUS1 om het Sabrina Carpenter Fund te lanceren, dat organisaties die zich bezighouden met mentale gezondheidsproblemen en LGBTQ+ initiatieven zal ondersteunen.

 

De tour biedt ook VIP packages aan voor fans om hun concertervaring naar een nog hoger niveau te tillen. Voor aanvullende informatie, bezoek https://onemoretimevip.com/a/sabrina-carpenter.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement