Ga naar Berre

Berre

Berre

zo 11 mei 2025
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

 

We couldn't be happier, want Berre kondigt vandaag een show aan in Ancienne Belgique! Op zondag 11 mei 2025 zal de 23-jarige zanger nogmaals de iconische zaal in Brussel vullen met zijn imposante stem. Berre komt er deze keer trots zijn debuutalbum 'I'll Call You When I'm Home' voorstellen.

 

Sinds Berre enkele jaren geleden zijn stemgeluid op het internet losliet, gaat het hard voor de jonge singer-songwriter. Zijn fenomenale versie van "Lost Without You" van Freya Ridings werd bijna 10 miljoen keer bekeken op TikTok alleen en gaf het startschot voor een veelbelovende muziekcarrière. Zijn eerste single "Say My Name" was meteen een schot in de roos en behaalde platina. Ook zijn volgende singles "Better Of Alone", "Thrill Of It All" en "Kissing Strangers" gingen goud en waren niet van de radio weg te denken.

 

Met enkele indrukwekkende optredens op onder andere Rock Werchter, de Main Stage van Pukkelpop en een uitverkochte Ancienne Belgique begin dit jaar is Berre aan een enorm sterke livereputatie aan het bouwen. Dit najaar geeft hij ook nog het beste van zichzelf tijdens een volledig uitverkochte clubtour door Vlaanderen.

 

We moeten nog maar heel even geduld hebben, want deze vrijdag, 27 september, komt het debuutalbum van Berre eindelijk uit. 'I'll Call You When I'm Home' is een betoverend relaas van een jonge gast die zijn weg zoekt in het leven en onderweg vaak en hevig verliefd wordt. Of wat had je verwacht van de jongen met de sprankelende ogen en de gouden stem? Recente singles "Happier", "Break 'Em All" en "Not Going Anywhere" bereiden ons al voor op een geweldig album. Het wordt uitkijken naar de show op 11 mei in Ancienne Belgique om dit veelbelovende debuutalbum live te mogen beluisteren. Eén ding is alvast duidelijk: Berre is not going anywhere!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.