Ga naar Chase Atlantic

Chase Atlantic – Lost in Europe & UK

Chase Atlantic – Lost in Europe & UK

za 26 apr. 2025
Brussels

Deuren open: 18:30


Chase Atlantic is terug! Na een reeks singles, waaronder "RICOCHET", komt het vierde album van het trio, ‘LOST IN HEAVEN’, op 1 november uit. Chase Atlantic kondigt een nieuwe tour van 12 data in Europa aan in 2025, waarbij België niet kan ontbreken! Geniet van de betoverende melodieën, krachtige ritmes en wervelende performance van Chase Atlantic op zaterdag 26 april in Vorst Nationaal.

Opgericht in 2011, heeft het trio, bestaande uit Mitchel Cave, Clinton Cave en Christian Anthony, langzaam maar zeker een plek veroverd in het internationale muzieklandschap. De groep tekende in 2015 bij MDDN, het label van Joey en Benji Madden van Good Charlotte, en verhuisde vervolgens naar Los Angeles. Hun muziek bevindt zich tussen trap, R&B en alternatieve rock, waarbij Chase Atlantic de grenzen tussen genres doet vervagen dankzij hun experimentele stijl en hun aangeboren gevoel voor melodie. Met meer dan 7,5 miljard streams bevat de discografie van Chase Atlantic drie studioalbums en talrijke hits zoals "Friends", "Swim", "Into It" en "Okay", om er maar een paar te noemen. Bekend om hun explosieve live-optredens, keren ze terug naar België, twee jaar na hun uitverkochte show in de Ancienne Belgique. Beleef Chase Atlantic, hun hits en hun nieuwe album op 26 april in Vorst Nationaal.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*
  • Mastercard Preferred

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.