Ga naar Kylie Minogue

Kylie Minogue: Tension Tour 2025

Kylie Minogue: Tension Tour 2025

di 01 jul. 2025
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30


Padam Padam! Kylie Minogue komt opnieuw naar België! Tijdens Rock Werchter 2019 bracht de Australische popster The Barn nog aan het dansen. Volgend jaar is het tijd voor het Sportpaleis in Antwerpen, waar ze op 1 juli halt houdt met haar ‘Tension Tour 2025’. Verwacht je aan een onvergetelijke show gevuld met het beste uit meer dan drie decennia muziek en nieuwe hits.

Kylie Minogue is onmiskenbaar een superster. Ze raakt bekend als buurmeisje in de Australische televisiesoap Neighbours. In 1987 breekt ze door als zangeres met “The Loco-Motion” en “I Should Be So Lucky”. In de jaren erna volgen de hits elkaar op. “Where The Wild Roses Grow”, “Spinning Around”, “Can’t Get You Out of My Head” en “In Your Eyes” zijn er maar enkele van. Ze verkocht wereldwijd meer dan 80 miljoen platen, won talloze awards, waaronder GRAMMY’s en Brit Awards, en groeide uit tot een van de meest geliefde en invloedrijke popartiesten aller tijden. Een jaar geleden verscheen haar zestiende album ‘Tension’. Binnen tien dagen, op 18 oktober, is het tijd voor opvolger ‘Tension II’, met bijhorende ‘Tension Tour’ in 2025. Niet te missen op 1 juli in het Sportpaleis in Antwerpen. ​

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*
  • Mastercard Preferred

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.