Ga naar Pommelien Thijs

Pommelien Thijs: MEER ENTERTAINMENT TOUR

Pommelien Thijs: MEER ENTERTAINMENT TOUR

ma 05 mei 2025
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

 

In een oogwenk verkocht Pommelien Thijs haar vier shows in Ancienne Belgique tussen 29 april en 2 mei 2025 uit. Daarom voegt ze maar liefst drie extra shows toe aan de ‘MEER ENTERTAINMENT TOUR’. Ook op 5, 6 én 7 mei zal ze op het podium van Ancienne Belgique in Brussel staan.

 

Multitalent Pommelien Thijs is een van de meest toonaangevende jonge artiesten van het moment. Ze schittert niet alleen op het beeldscherm in ‘Knokke Off’, maar ook op het podium. Haar doorbraakalbum ‘Per Ongeluk’ uit 2023, met daarop de megahits “Erop of Eronder”, “Zilver” en “Ongewoon”, werd op alle vlakken een triomf. Pommelien maakt zwaardere onderwerpen en grotere levensdilemma’s behapbaar voor alle leeftijden aan de hand van songs bomvol levenslust en gevatte zinspreuken. Dat succesrecept leverde haar in twee jaar tijd maar liefst acht MIA’s op.

 

Continuïteit is een grote gemene deler tussen Pommeliens werk als actrice, ontwerpster en zangeres: al haar disciplines vertellen samen een groter overkoepelend verhaal. Ze schept zo haar eigen muzikale universum dat ze deelt met haar trouwe fans. Pommelien voegt aan elk project enkele easter eggs toe die refereren naar het volgende hoofdstuk, zodat fans al op voorhand kunnen ontdekken en speculeren over wat komt.

 

Na een volledig uitverkochte, 26 shows tellende, ENTERTAINMENT CLUBTOUR in 2024, komt Pommelien Thijs in 2025 met haar MEER ENTERTAINMENT TOUR naar Ancienne Belgique. Om het met Pommeliens eigen woorden te zeggen: “Het beste moet nog komen!”

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.