Ga naar Glints

Glints

Glints

vr 23 mei 2025
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00


Let's go all in, want Glints komt op vrijdag 23 mei 2025 naar Ancienne Belgique in Brussel! Na een indrukwekkende set in KluB C op Rock Werchter, een verrassingsoptreden bij The Atomic Orchestra op Pukkelpop en 2 uitverkochte shows in De Roma dit najaar, belooft Glints volgend voorjaar Ancienne Belgique op z'n kop te zetten. En dat zal ongetwijfeld de moeite waard zijn!
 
"Na wat de Antwerpenaar bracht op Rock Werchter moesten zelfs de non-believers toegeven: een show van Glints moet je ooit meegemaakt hebben." - De Morgen

Glints is het alter ego van rapper en zanger Jan Maarschalk Lemmens, een Antwerpenaar die dankzij familiebanden in Londen gezegend is met een prachtig Brits accent. Zijn debuutalbum 'Choirboy' (2020) verwees naar zijn muzikale beginjaren, toen hij als jongeling deel uitmaakte van het kinderkoor van Opera Ballet Vlaanderen. Hoewel hij later afscheid nam van het koor, blijft de koorknaap van toen altijd aanwezig in zijn muziek. Dit is duidelijk te horen in het bombastische "Roma", een aanstekelijke hit van zijn tweede album 'THE DARK!' (2023). Glints is echter allesbehalve een brave koorknaap. Recent bewees hij dit nog op Rock Werchter, waar hij een bomvolle KluB C volledig in vervoering bracht. Een van de hoogtepunten van de set: de remix van "Housewife" met Daan. De lovende recensies stroomden binnen, en als kers op de taart brachten Glints en Daan "(Not A) Housewife" ook officieel uit. Het is één van de nummers van de zomer geworden en staat momenteel helemaal bovenaan in De Afrekening op Studio Brussel.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.