Ga naar David Kushner

David Kushner

David Kushner

zo 02 mrt. 2025
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

Deuren open: 19:00

 

Als je af en toe scrolt op TikTok heb je gegarandeerd de prachtige stem van David Kushner al horen passeren. De Amerikaanse singer-songwriter won vele harten op het socialemediakanaal met zijn breekbare liedjes, diepe stemgeluid en ontroerende teksten. Zijn show op zaterdag 1 maart 2025 was razendsnel uitverkocht, daarom komt hij ook op zondag 2 maart 2025 naar Ancienne Belgique in Brussel om een geweldig optreden te geven voor zijn Belgische fans.

 

Hij vergaarde de laatste jaren dan wel bekendheid via TikTok, maar de dag van vandaag mag de 23-jarige David Kushner zich al een vaste waarde in de muziekwereld noemen. De singles "Miserable Man" and "Mr. Forgettable" uit zijn debuut-EP hadden na één jaar al meer dan 1 miljard streams op de teller. Ook zijn single "Daylight" uit 2023 was meteen een schot in de roos en behaalde enkele maanden na de release al platinum. Dit jaar nog bracht de singer-songwriter uit Chicago de nieuwe single "In My Bones" uit, samen met onze Belgische trots Lost Frequencies. Nu is het vooral wachten op de release van zijn debuutalbum 'The Dichotomy', dat hij eind deze maand op de wereld zal loslaten. Zijn nieuwste single "Sweet Oblivion" is alvast een voorsmaakje dat ons hongerig maakt naar meer. Kom op zaterdag 1 maart 2025 genieten van de diepe stem van David Kushner in Ancienne Belgique!

 

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 22 augustus om 10u en eindigt op vrijdag 23 augustus om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

 

Dit concert is een coproductie tussen Ancienne Belgique en Live Nation.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.