Ga naar Compact Disk Dummies

Compact Disk Dummies

Compact Disk Dummies

do 05 dec. 2024
Gent

De Vooruit | Gent

Deuren open: 20:30

 

Compact Disk Dummies denderen door! Hun concert op 4 december in De Vooruit is zo goed als uitverkocht, en daarom besluiten de gebroeders Coorevits om nog een extra datum in de Arteveldestad toe te voegen aan hun tourschema. Ze komen ook op donderdag 5 december naar de iconische concertzaal De Vooruit in Gent. Tickets zijn meteen beschikbaar via livenation.be, democrazy.be en VIERNULVIER.gent.

 

Electropopduo Compact Disk Dummies bestaat uit Lennert en Janus Coorevits. Al van bij het prille begin hadden de broers de intentie om hun publiek op de dansvloer te krijgen, en dat blijft ook met nieuw album 'The Signal' een in steen gebeiteld mantra. Singles "There’s No Sex Without You" en "fomo" deden alvast het beste vermoeden en sloegen goed aan bij radio en publiek, dat de band massaal kwam toejuichen op de festivalweides van Werchter en Pukkelpop tijdens de zomer van 2023. 'The Signal' is het derde full-album na 'Silver Souls' (2016) en 'Neon Fever Dream' (2020). Als één van België's meest meeslepende livebands zijn ze klaar om in 2024 na twee uitverkochte Roma's in Antwerpen, een reeks Nederlandse clubs én de festivalzomer ook De Vooruit in Gent live te laten kennismaken met hun laatste langspeler tijdens niet één maar twee energieke shows. Het signaal valt niet te negeren: tijd om te knallen!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

De zalen zijn toegankelijk. Wel kan je het best telefonisch reserveren bij het Bespreekbureau (T. 09 267 28 28) en dit melden bij je reservatie. Dan zorgen we voor een goed bereikbare plaats en een medewerker die je naar je plaats begeleidt.